Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Lingewaard, Zandvoortsestraat 3, 3a, 5 en 7, Gendt’

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Lingewaard, Zandvoortsestraat 3, 3a, 5 en 7, Gendt’ ter inzage ligt.

Voor welk gebied?

De percelen Zandvoortsestraat 3, 3a, 5 en 7 in Gendt.

Wat is het plan?

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de functieverandering van ‘Agrarisch’ naar ‘Wonen’ mogelijk aan de Zandvoortsestraat 3, 3a, 5 en 7 in Gendt. In ruil voor de sloop van glasopstanden en het realiseren van een landschappelijke inpassing wordt de bouw van twee woningen mogelijk gemaakt. Beide (voormalige) bedrijfswoningen worden omgezet in reguliere woningen. Verder wordt de al bestaande splitsing van de woning nr. 3 in twee woningen vastgelegd in het bestemmingsplan.

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Lingewaard, Zandvoortsestraat 3, 3a, 5 en 7, Gendt’ ligt vanaf donderdag 5 oktober tot en met woensdag 15 november 2023 gedurende zes weken ter inzage. Het bestemmingsplan bestaat uit de verbeelding, de regels en de daarbij behorende toelichting en bijlagen.

Bij het ontwerpbestemmingsplan behoort geen exploitatieplan.

Waar is dit terug te vinden?

Wilt u reageren?

Iedereen kan tijdens de terinzagelegging van donderdag 5 oktober 2023 tot en met woensdag 15 november 2023 schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen via www.lingewaard.nl/een-zienswijze-tegen-een-ontwerpbestemmingsplan-indienen. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Klantcontactcentrum op ons algemene telefoonnummer (026) 32 60 111.

Bemmel, 4 oktober 2023

Naar boven