Vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied Deventer, Kanaaldijk West 39

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 5 oktober tot en met 16 november 2023 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het bij raadsbesluit van 27 september 2023 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan “Buitengebied Deventer, Kanaaldijk West 39”

 

Inhoud

Het bestemmingsplan maakt het realiseren van een woning in de karakteristieke schuur mogelijk, met deze nieuwe functie kan de schuur gerenoveerd worden en behouden blijven. Daarnaast kunnen de bestaande vervallen schuren vervangen worden een nieuwe schuur waardoor de beeldkwaliteit op het erf verbetert. Het perceel wordt landschappelijk ingepast en er worden maatregelen in het kader van natuurinclusief bouwen genomen. Met de initiatiefnemers is een overeenkomst over de kosten gesloten, het is daarom niet nodig om een exploitatieplan vast te stellen.

 

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P410-VG01

• De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op https://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/manifest/NL.IMRO.0150.P410-VG01/

 

Het bestemmingsplan kunt ook u inzien op

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1.

Raadpleeg voor uw bezoek de website van de gemeente voor de openingstijden en voorwaarden. Of neem contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Deventer: 14 0570.

 

Reageren

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Deventer, Kanaaldijk West 39’ ligt van donderdag 5 oktober tot en met donderdag 16 november 2023 ter inzage.

Vanaf vrijdag 6 oktober tot en met donderdag 16 november 2023 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

 

• een belanghebbende;

• een niet-belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt;

• een niet-belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar te maken.

 

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

 

Naar boven