Omgevingsvergunning brandveilig gebruik begane grond t.b.v. KDV, BSO en PO op de locatie Houtkamp 33, 3841 XC Harderwijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 19 september 2023 een omgevingsvergunning heeft verleend brandveilig gebruik begane grond t.v.v. KDV, BSO en PO op de locatie Houtkamp 33, 3841 XC Harderwijk

Procedure

De besluitvorming is uitgevoerd overeenkomstig het bepaalde in paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag is getoetst aan het Besluit omgevingsrecht en de Ministeriële regeling omgevingsrecht en bevat voldoende informatie om de aanvraag te kunnen beoordelen. De aanvraag voldoet aan de van toepassing zijnde voorschriften of kan daaraan voldoen door de voorwaarden uit bijlagen 2.3 en 3.3 op te volgen en daarom wordt de omgevingsvergunning verleend. In de bijlagen die deel uitmaken van dit besluit, is vermeld wat is overwogen over de verschillende activiteiten, welke voorschriften van toepassing zijn en welke bescheiden deel uitmaken van de vergunning.

Het voornemen om medewerking te verlenen aan de aanvraag is gepubliceerd op de website www.officiëlebekendmakingen.nl op d.d. 17 juli 2023. De aanvraag, het conceptbesluit hebben vanaf het moment van de publicatie voor de duur van 6 weken ter inzage gelegen. Er zijn zienswijzen ingediend tegen het ontwerpbesluit. Deze zienswijze zijn in de nota van zienswijze verwerkt, en hier is inhoudelijk op gereageerd.

Informatie

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl . De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom). Indien u de stukken fysiek wilt inzien dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier Domein Ruimte. U vindt dit formulier op Externe link:www.harderwijk.nl/contact.

Beroep

Bent u het niet eens met de verleende vergunning? Dan kunt u als belanghebbende beroep indienen bij Rechtbank Gelderland. Dit moet binnen zes weken nadat de vergunning bekend is gemaakt. U moet hiervoor een brief schrijven aan Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Als u vindt dat er snel moet worden opgetreden, kunt u de voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en alvast een voorlopige uitspraak doet. Hiervoor moet u een aparte brief sturen aan de rechtbank. Voor het indienen van een beroep of voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen.

Naar boven