Besluit hogere waarden Wet Geluidhinder, Menghal centrum Echt

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren maken bekend dat zij hogere waarden hebben vastgesteld voor 6 appartementen ten westen van de Diepstraat in Echt, vanwege wegverkeerslawaai, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder.

De appartementen worden gerealiseerd op de voormalige locatie van de menghal van het de Valkterrein in het centrum van Echt. Het plan voor de menghal maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het centrum van Echt.

Het besluit inclusief de overige relevante stukken liggen vanaf vrijdag 29 september 2023 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Echt-Susteren bij de receptie in de publiekshal, Nieuwe Markt 55 te Echt. Tevens kunt u het besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze digitale publicatie (zie linker kolom).

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden, die tijdig een zienswijze bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Echt-Susteren hebben ingediend, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen, tegen de vaststelling van dit besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift moet gericht worden aan Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Zij die beroep instellen kunnen gedurende de genoemde termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen via https://loket.raadvanstate.nl/digitaal-loket/. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Op de genoemde site van de Raad van State staan de exacte voorwaarden vermeld.

 

Echt-Susteren, 28 september 2023

Naar boven