Voorgenomen verkoop strook grond ter hoogte van Hercules 62 te Katwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Katwijk maakt hierbij bekend dat de gemeente Katwijk voornemens is om een strook grond, ter hoogte van Hercules 62, te verkopen aan de eigenaar van de naastgelegen woning. Het betreft het perceel kadastraal bekend gemeente Katwijk, sectie C, nummer 3920 gedeeltelijk, groot ca. 2 m2.

Geen andere gegadigden

Aangezien het om een beperkte strook grond van 2 m2 gaat, grenzend aan het eigendom van de beoogde koper, zijn er op grond van de ‘Nota uitgifte snippergrond 2021’ redelijkerwijs geen andere gegadigden die in aanmerking komen voor het in eigendom verkrijgen van het voornoemde perceel.

Kort geding

Bent u het niet eens met deze verkoop, dan dient u binnen 20 kalenderdagen na dagtekening van deze publicatie een kort geding aanhangig te maken bij de rechtbank Den Haag.

Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen voornoemde termijn van 20 kalenderdagen schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding naar het volgende e-mailadres: snippergrond@Katwijk.nl.

Naar boven