Wijzigingsplan Buitengebied - Ludingaweg 31, te Harlingen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Harlingen hebben op 25 juli 2023 besloten “Buitengebied – Ludingaweg 31” gewijzigd vast te stellen. Het plan zal vanaf 2 oktober 2023 ter inzage gelegd worden.

Wat regelt het wijzigingsplan?

Het wijzigingsplan ziet op een vergroting van het bedrijfskavel, ten behoeve van de uitbreiding van de bestaande volière voor valkenfokkerij. Verder maakt het plan een tweede bedrijfswoning bij het op de locatie gevestigde agrarisch bedrijf mogelijk. In reactie op ingediende zienswijze zijn de planregels aangepast. De inhoud van deze aanpassingen is te vinden in de planstukken.

Waar ter inzage?

Het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf 2 oktober 2023 voor iedereen ter inzage bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Alle planstukken kunnen ook bekeken worden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Inzage en beroep

De omgevingsvergunning en bijbehorende stukken zijn vanaf 2 oktober 2023 door iedereen in te zien bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Alle planstukken kunnen ook ingezien worden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Bent u het niet eens met het verlenen van deze vergunning, dan kunt u binnen 6 weken na terinzagelegging van het wijzigingsplan, dus tot 13 november 2023, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep.

Naar boven