Ontwerpbesluit voor een veranderingsvergunning Refresco aan diverse locaties te Sittard

Betreft: Veranderingsvergunning Refresco (diverse wijzigingen)

Locatie: Dr. Nolenslaan 106, 6136 GT Sittard (diverse locaties: Dr. Nolenslaan 106, Nusterweg 61, Nusterweg 94, Gasthuisgraaf 40)

Datum besluit: 12 september 2023

Kenmerk: 2022-029372

Inzage

Het hierboven vermelde ontwerpbesluit en de hierbij behorende stukken zijn in te zien vanaf de dag ná publicatie. De documenten kunt u downloaden en digitaal raadplegen aan de linkerzijde op deze pagina onder de kop ‘Bekijk documenten’.

Fysiek kunnen de stukken ingezien worden op afspraak in de Stadswinkel, Markt 1 in Geleen. U kunt hiervoor mailen naar balievergunningen@sittard-geleen.nl of bellen naar 14 046.

De inzagetermijn eindigt 6 weken ná publicatiedatum.

De documenten die ter inzage liggen zijn (deels) niet opgesteld door de overheid. Op deze documenten kan auteursrecht rusten. Voor het gebruik van deze stukken heeft u toestemming nodig van degene bij wie dit auteursrecht berust. Voor het verkrijgen van die toestemming bent u zelf verantwoordelijk.

Rechtsbescherming

Vanaf de dag ná publicatie kan binnen een termijn van 6 weken door adviseurs een advies over het ontwerpbesluit worden uitgebracht en door eenieder een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren worden gebracht. Het indienen van een advies of zienswijze kan per post gebeuren door toezending aan burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard. Een zienswijze kan ook digitaal worden ingediend via www.sittard-geleen.nl . Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) vereist. Voor het mondeling indienen van een zienswijze moet een afspraak worden gemaakt via de balievergunningen: balievergunningen@sittard-geleen.nl of 14 046.

 

Naar boven