PUBLICATIE SLOTFEEST DE GROENE GRENS 22 EN 23 SEPTEMBER 2023

De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders hebben vergunning verleend aan Gemeente Veenendaal voor het organiseren van het Slotfeest De Groene Grens, voor omwonenden van de Groene Grens en Veenendaal-Oost, op vrijdag 22 en zaterdag 23 september 2023, respectievelijk van 15.45 – 19.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur.

Het evenement bevat de volgende onderdelen:

  • .

    Het plaatsen van een tent 8x15x3 m;

  • .

    Het plaatsen van een poffertjeskraam

  • .

    het plaatsen van een podium 5x3 m;

  • .

    het ten gehore brengen van versterkte en onversterkte muziek

  • .

    het plaatsen van statafels en overige attributen;

  • .

    het plaatsen van een knutselbus;

  • .

    het plaatsen van een klein terras met kinderpicknickbankjes;

  • .

    het hebben van een wateractiviteit met radiografisch bestuurbare bootjes

  • .

    het laten rijden van een paardentram

     

In verband met het rijden van de paardentram zullen de palen aan de Dragonderweg worden verwijderd. Hiertoe worden verkeersregelaars opgesteld om te voorkomen dat er auto’s in kunnen rijden.

Op- en afbouw

Data evenement

Locatie

Omschrijving*

Opbouwtijd

Oplevertijd (schoon)

22 en 23 september 2023

De Groene Grens en Veenendaal-oost

Op- en afbouw evenement

21 sept. 2023

Vanaf 09.00

25 sept. 2023 18.00 uur

Beslissing

Met in achtneming van hetgeen hierboven is overwogen:

- heeft de burgemeester besloten om op grond van:

  • .

    artikel 2:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal vergunning te verlenen voor het organiseren van een evenement, zijnde het Slotfeest De Groene Grens op vrijdag 22 en zaterdag 23 september 2023, respectievelijk van 15.45 – 19.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur;

     

- hebben burgemeester en wethouders besloten op grond van:

  • .

    artikel 2:10 A van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal vergunning te verlenen voor het plaatsen van een tent, een podium en overige hierboven genoemde attributen op de locaties zoals aangegeven in de bijlagen.

Bezwaarclausule

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift sturen aan de raad/ het college van burgemeester en wethouders/ de burgemeester (zie ondertekening brief), Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

In het bezwaarschrift vermeldt u het volgende:

- uw naam, adres, datum en ondertekening;

- een omschrijving van het besluit waar het bezwaar tegen gericht is (u kunt bijvoorbeeld de datum en het kenmerk van deze brief vermelden of een kopie meesturen);

- de reden waarom u bezwaar instelt.

Digitaal indienen

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via een webformulier op het digitale loket van de gemeentewebsite (trefwoord: “bezwaar en beroep”). Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op onze site www.veenendaal.nl is tevens meer informatie te vinden.

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u spoedeisend belang hebt, kunt u daarnaast bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is:

Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Naar boven