Gemeente Bergeijk - Inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw Kapelledries fase 3’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk bieden gelegenheid tot inspraak op het voorontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw Kapelledries fase 3’.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw Kapelledries fase 3’ met als identificatienummer NL.IMRO.1724.BPBkfd1116-VOOR ligt met ingang van donderdag 28 september 2023 gedurende vier weken voor iedereen ter inzage.

Het voorontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u het voorontwerpbestemmingsplan onder meer vinden via het identificatienummer.

Het voorontwerpbestemmingsplan kan ook worden ingezien op het gemeentehuis na telefonische afspraak (tel. 0497-551455).

Tegen vergoeding kan een exemplaar van dit voorontwerpbestemmingsplan worden verkregen.

Inhoud

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw Kapelledries fase 3’ voorziet in een woningbouwontwikkeling voor circa 60 woningen in aansluiting op de dit jaar afgeronde 2e bouwfase van de wijk Kapelledries aan de straten De Hoef en Buske. Een uitgebreide toelichting en onderbouwing van het plan vindt u in de toelichting op het bestemmingsplan.

Reacties

Iedereen kan vanaf donderdag 28 september 2023 gedurende vier weken schriftelijk of mondeling zijn/haar gemotiveerde reactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk, postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk.

Voor het geven van een mondelinge reactie en voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de heer P. Smolders op het telefoonnummer 0497-551455. Van een mondelinge reactie zal een verslag worden gemaakt.

De inhoud en beantwoording van de schriftelijke en mondelinge reacties worden in de bij het bestemmingsplan behorende toelichting opgenomen.

Info rmatiebijeenkomst

Op maandag 2 oktober 2023 om 20.30 uur zal voor belangstellenden een informatiebijeenkomst worden gehouden in Buurthuis ’t Sant op de Weebosch. Tijdens deze bijeenkomst zal het voorontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw Kapelledries fase 3’ worden gepresenteerd.

Om de informatiebijeenkomst te kunnen bijwonen dient u zich vooraf aan te melden. Dit kan tot en met zondag 1 oktober 2023 via de website www.bergeijk.nl/informatieavond-kapelledries-III 

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

A.J.M. Ewalds

Gemeentesecretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven