Ontwerp wijzigingsplan ‘Westerkerkweg 105’ Venhuizen

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken het volgende bekend.

Op grond van artikel 3.6, eerste lid onder a van de Wet ruimtelijke ordening ligt met ingang van vrijdag 22 september 2023 het ontwerp wijzigingsplan ‘Westerkerkweg 105’ Venhuizen gedurende zes weken ter inzage.

Bestemmingsplan

Met het ontwerp wijzigingsplan wordt op het perceel Westerkerkweg 105 in Venhuizen de agrarische bestemming gewijzigd naar de bestemming 'Wonen – Lint 1' en ‘Tuin - 1’, omdat het agrarisch bedrijf is gestaakt en de woning nu als burgerwoning wordt gebruikt. De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan het college biedt om medewerking te kunnen verlenen.

Ter inzage

Het ontwerp wijzigingsplan ligt met ingang van vrijdag 22 september 2023 gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen gedurende deze periode worden ingezien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0498.WPWesterkerkweg105-ON01

Zienswijzen

Van vrijdag 22 september t/m 2 november 2023 kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen over het ontwerp wijzigingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan burgemeester en wethouders van Drechterland, Postbus 20, 1610AA Bovenkarspel.

Voor het inzien van de papieren versie van het ontwerp wijzigingsplan of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer: 0228 352 352. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, een afspraak te worden gemaakt.

 

Naar boven