Concept Gemeentelijk Water- en Rioleringsplan 2024-2028

Het college van burgemeester en wethouders is van plan aan de raad voor te stellen een nieuw Gemeentelijk Water en Rioleringsplan 2024-2028 vast te stellen.

In dit rioleringsplan zijn het beleid op het gebied van afvalwater, grondwater en regenwater, de uit te voeren maatregelen en de verbeteringswerken voor de planperiode vastgelegd.

Verder wordt nader in gegaan op de klimaatverandering. Ook is op basis hiervan de hoogte van de rioolheffing bepaald.

Het concept plan ligt nu ter inzage voor een periode van vier weken.

Waar kunt u het voorstel inzien?

Het concept Water- en Rioleringsplan kunt u inzien vanaf vrijdag 22 september tot vrijdag 20 oktober 2023 gedurende de openingstijden van het gemeentehuis.

Verder kunt u het voorstel in die periode via de gemeentelijke website bekijken. De link is: http://www.twenterand.nl/digitaalinzien/20230912 publicatie GWR.doc.

Hoe kunt u reageren?

In de periode van 22 september tot 20 oktober 2023 kunt u schriftelijk of mondeling een reactie indienen. Schriftelijke reacties richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, Postbus 67, 7670 AB te Vriezenveen. U kunt uw reactie ook mailen naar: info@twenterand.nl.

Voor mondelinge zienswijzen maakt u in de genoemde periode een afspraak via het algemene telefoonnummer: 0546-840840.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met B. de Vries via telefoonnummer 0546-840840 of per email: b.devries@twenterand.nl .

Wat gebeurt er met uw reactie?

Na afloop van de inspraaktermijn beoordelen we de reacties. We bekijken of de reacties aanleiding geven tot het aanpassen van het voorstel. Alle belanghebbenden, die een reactie hebben ingediend, sturen we bericht terug, nadat besluitvorming heeft plaatsgevonden.

Vriezenveen, 21 september 2023

Burgemeester en wethouders van Twenterand

Naar boven