Woning verduurzaamd? Help jouw buurtgenoten op weg!

 

Heb jij jouw woning verduurzaamd met dakisolatie, een warmtepomp, HR++ glas of een andere duurzame maatregel? Met jouw ervaringen kun jij andere huiseigenaren op weg helpen. Stel jouw huis open voor de buurt tijdens Nationale Duurzame Huizen Route op 28 oktober en 4 november en laat hen de duurzame maatregelen in de praktijk zien. Gemeente Etten-Leur ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners aan om hun duurzame voorbeelden via de Nationale Duurzame Huizen Route te delen.

Voor mensen die aan de slag willen met hun huis, is het heel waardevol om duurzame maatregelen in de praktijk te zien. Door te vertellen waarom jij hiervoor hebt gekozen en hoe jij de verduurzaming hebt ervaren, kunnen bezoekers een weloverwogen keuze maken voor hun eigen huis. Of het nu gaat om HR++-glas, ledlampen of zonnepanelen; alle kennis en ervaringen zijn waardevol.

Woning aanmelden

Gemeente Etten-Leur doet mee aan de Duurzame Huizen Route en is op zoek naar duurzame voorbeelden in de omgeving. Huiseigenaren die mee willen doen, kunnen hun woning aanmelden op de website van de Nationale Duurzame Huizen Route. Wie het leuk vindt, kan hier ook zijn of haar huis openstellen op zaterdag 28 oktober en 4 november. Aanmelden kan via: www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden

Naar boven