Vooraankondiging bestemmingsplan Laauwik – 5 (partiële herziening)

Op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen bekend dat zij het bestemmingsplan Laauwik – 5 (partiële herziening) voorbereiden.

Het bestemmingsplan 'Laauwik' is in 2016 partieel herzien met de vaststelling van het bestemmingsplan 'Laauwik – 3' om het bestemmingsplan te harmoniseren met het stedenbouwkundige plan. Daarbij is een planregel ten aanzien van de woningdichtheid komen te vervallen. Bij de bestemmingsplanwijziging is een nieuwe verbeelding toegevoegd (zie ook het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan 'Laauwik – 3). Deze verbeelding bevat in het geheel geen functieaanduidingen. Daarmee zijn de functieaanduidingen abusievelijk komen te vervallen.

De partiële herziening voorziet in het herstellen van de functieaanduidingen. De inhoud wijzigt niet t.o.v. het moederplan Laauwik.

Over enige tijd wordt het ontwerpbestemmingsplan Laauwik – 5 (partiële herziening) ter visie gelegd. Eenieder kan dan een zienswijze indienen.

Naar boven