Kennisgeving Wet Milieubeheer, Maatwerkvoorschrift in het kader van het Besluit lozen buiten inrichtingen, Dapperstraat 87 (Zaaknummer Z2023-00009151)

Burgemeester en wethouders van Deventer maken bekend, dat zij op grond van artikel 8.42 van de Wet milieubeheer, maatwerkvoorschriften hebben opgelegd in het kader van het Besluit lozen buiten inrichtingen voor een lozing van een ontwatering in de Dapperstraat 87 te Deventer, verzonden op 13 september 2023.

Het besluit tot vergunningverlening wordt digitaal bekendgemaakt op www.overheid.nl.

Na de bekendmaking kunnen derde belanghebbenden (bijvoorbeeld uw buren) bezwaar maken. U kunt dat ook doen, bijvoorbeeld als u het niet eens bent met ons besluit. De bezwaartermijn duurt 6 weken en begint op de eerste dag na de verzenddatum van deze brief. Het bezwaarschrift moet worden ingediend bij de burgemeester en wethouders van de gemeente Deventer, postbus 5000, 7400 GC Deventer. Bezwaar indienen kan ook digitaal: zie www.deventer.nl/bezwaar.

Voorlopige voorziening 

Als tegen de vergunning bezwaar is gemaakt en de bezwaarmaker wil voorkomen dat het project direct wordt uitgevoerd, dan kan de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel gevraagd worden een voorlopige voorziening te treffen. Dit betekent dat de voorzieningenrechter wordt gevraagd om te besluiten dat u (nog) geen gebruik van de vergunning mag maken en dat u direct moet stoppen met de activiteit(en).

Nadere inlichtingen Omgevingsdienst IJsselland: 088-525 1050. Houdt het zaaknummer bij de hand.

Naar boven