Vastgesteld bestemmingsplan Chw Kolkmansweg 6C

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 21 september tot en met 2 november 2023 voor een ieder ter inzage ligt:

 

• het bij raadsbesluit van 13 september 2023 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Chw Kolkmansweg 6C’.

 

Inhoud

Het plangebied ligt aan de Kolkmansweg 6C in Schalkhaar. Het betreft de percelen kadastraal bekend gemeente Diepenveen, sectie H, nummers 4619 en 4620. Op deze locatie is nu een gebouw aanwezig dat wordt gebruikt door een bedrijf dat werkt aan de openbare ruimte. Dit gebouw wordt gesloopt en op het perceel wordt de bouw van één vrijstaande woning mogelijk gemaakt. Een smalle strook aan de noordzijde wordt gebruikt als groene begeleiding van het naastgelegen pad voor langzaam verkeer.

 

Op basis van het geldende bestemmingsplan is de realisatie van een woning niet mogelijk. Daarom is een nieuw bestemmingsplan opgesteld. Het ontwerp bestemmingsplan ‘Chw Kolkmansweg 6C’ heeft voor een periode van 6 weken ter inzage gelegen. In deze periode zijn geen zienswijzen ingediend. Het bestemmingsplan is daarom op 13 september 2023 ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan.

 

Inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.Chw047-VG01

• De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op https://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/manifest/NL.IMRO.0150.Chw047-VG01/

 

Het bestemmingsplan kunt u ook inzien op:

• https://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1

Raadpleeg voor uw bezoek de website van de gemeente voor de openingstijden en voorwaarden. Of neem contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Deventer: 14 0570.

 

Reageren

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Chw Kolkmansweg 6C’ ligt van donderdag 21 september tot en met donderdag 2 november 2023 ter inzage.

 

Van vrijdag 22 september tot en met donderdag 2 november 2023 kan tegen het bestemmingsplan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

 

• een belanghebbende;

• een niet-belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt;

• een niet-belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

 

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

Op dit besluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat men in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden men aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Verzocht wordt om in het beroepschrift te vermelden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

 

 

Naar boven