Wijziging omgevingsvergunning voor het afwijkend gebruik van de woning aan de Weserlaan 56, 5691 MJ, Son en Breugel

Burgemeester en wethouders hebben op verzoek van de vergunninghouder een vergunningvoorschrift gewijzigd in de omgevingsvergunning d.d. 18 december 2019 voor het afwijkend gebruik van de woning aan de Weserlaan 56 te Son en Breugel. Het vergunningvoorschrift is gewijzigd naar aanleiding van een herziening van de beslissing op bezwaar.

De wijziging omgevingsvergunning is verzonden op 7 september 2023

Ter inzage

Wilt u de stukken inzien of digitaal of op papier ontvangen? Neem dan contact op via T 0499-491491 of mail naar wabo@sonenbreugel.nl.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit beroep instellen door een beroepschrift te sturen naar de rechtbank Oost-Brabant, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het is ook mogelijk om het beroepschrift digitaal in te dienen via www.rechtspraak.nl.

Het beroepschrift moet binnen 6 weken na de verzenddatum van dit besluit ingediend zijn, ondertekend zijn en moet tenminste vermelden:

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de datum van het beroepschrift;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt;

  • 4.

    de redenen waarom beroep wordt ingediend.

Stuur ook een kopie van dit besluit mee.

Als een beroepschrift wordt ingediend, is het ook mogelijk om een voorlopige voorziening te vragen bij de rechtbank in ’s-Hertogenbosch. Meer informatie over de voorlopige voorziening is te vinden op www.rechtspraak.nl.

Naar boven