Verkeersmaatregelen tijden Kermis Huissen

Bekendmakingstekst (wie, wat, wanneer besloten): Van vrijdag 22 september tot en met dinsdag 26 september 2023 vindt de jaarlijkse kermis plaats in Huissen op het terrein bij de Molenweide. De kermis is op die dagen geopend van 13:00 uur tot 00:00 uur.

Voor een veilig verloop van het evenement zijn er verkeersmaatregelen genomen.

Afsluiting:

  • -

    het parkeerterrein (Molenweide) gelegen aan de Stadsdam wordt afgesloten vanaf dinsdag 19 september 2023 24.00 uur tot woensdag 27 september 2023 18.00 uur.

  • -

    De Stadsdam wordt, gedurende de openingstijden van de kermis afgesloten, voor verkeer (uitgezonder (brom)fietsers) vanaf de Angerensedijk/Kloosterlaan tot aan de kruising Stadsdam/Looveer

  • -

    Op de Angerensedijk/Rijndijk wordt, gedurende de openingstijden van de kermis, eenrichtingsverkeer ingesteld vanaf Huissen tot Angeren, met uitzondering van (brom)fietsers.

Parkeren

Vanaf woensdag 20 september 2023 08:00 uur tot en met woensdag 27 september 2023 18:00 uur wordt parkeren tijdelijk toegestaan op de Stadsdam, aan de buitendijk. Omdat deze ruimte zeer beperkt is vragen wij een ieder zo veel mogelijk op de fiets of lopend naar het centrum/de kermis te komen. Voor het kermisterrein is een aparte fietsenstalling ingericht. Doordat er langs de Stadsdam geparkeerd mag worden zullen er hier meer voetgangers langs de weg lopen. Om de veiligheid te borgen wordt de maximumsnelheid op dit gedeelte tijdelijk verlaagd naar 30 km/h.

Verwijderen voertuigen / Wegsleepregeling:

Een ieder wordt verzocht op de Molenweide op hierboven genoemde tijdstippen geen voertuigen te parkeren en die dus zo nodig tijdig van te voren te verwijderen. Aangezien de wegsleepregeling van toepassing is, zullen geparkeerde voertuigen op de Molenweide op bovengenoemde tijdstippen op kosten van de overtreder weggesleept worden.

Naar boven