Bekendmaking voornemen vestiging recht van opstal ten behoeve van MRNV B.V. te Vianen

Bekendmakingstekst (wie, wat, wanneer besloten): Voorgenomen vestiging van een recht van opstal

De gemeente Lingewaard heeft het voornemen een nieuw recht van opstal te vestigen ten behoeve van MRNV B.V. te Vianen op het perceel kadastraal bekend gemeente Gendt, sectie A, nummer 5194. De vestiging van het recht van opstal vindt plaats voor de exploitatie van een netwerk en het in eigendom hebben van een zend- en ontvangstinstallatie (zendmast).

Motivering

De dekking van het bereik van mobiel internet dient gegarandeerd te worden. Om hieraan te kunnen voldoen is het essentieel dat er voldoende zendmasten gerealiseerd dan wel in stand gehouden worden. MRNV B.V. voorziet hierin. Voor de realisatie dan wel instandhouding van zendmasten is grond nodig die in eigendom is van de gemeente. De gemeente is van mening dat MRNV B.V. specifiek voor de locatie kadastraal bekend gemeente Gendt, sectie A, nummer 5194, de enige serieuze gegadigde is voor de de exploitatie van een netwerk nu MRNV B.V. op deze locatie al een zend- en ontvangstinstallatie in eigendom heeft. Hierdoor is de gemeente voornemens een nieuw recht van opstal te vestigen op de locatie ten behoeve van MRNV B.V. te Vianen.

Reacties

Een ieder die wil reageren op de voorgenomen vestiging van het recht van opstal kan dat gemotiveerd doen door binnen vier weken na de datum van deze publicatie een e-mail te sturen naar gemeente@lingewaard.nl of een brief aan de gemeente Lingewaard, t.a.v. afd. grondzaken, Postbus 15, 6680 AA te Bemmel o.v.v. vestiging recht van opstal ten behoeve van MRNV B.V.

Uw e-mail of brief dient ten minste de navolgende informatie te bevatten en te zijn voorzien van de hierna genoemde documenten:

  • o

    de datum van publicatie en welk voornemen tot vestiging van een recht van opstal het betreft;

  • o

    uw naam, adres en woonplaats;

  • o

    waarom u van mening bent dat u kunt voldoen aan voornoemde criteria en daarom ook als gegadigde zou moeten worden aangemerkt;

  • o

    documenten waaruit blijkt dat u voldoet aan alle eisen;

  • o

    uw handtekening;

  • o

    of als u voor iemand anders de motivatie indient, bijvoorbeeld namens een bedrijf, stuur dan een machtiging mee.

Vervolg

Als binnen de gestelde termijn geen reacties worden ingediend, zal de gemeente op de locatie een recht van opstal vestigen ten behoeve van MRNV B.V. voor de exploitatie van een netwerk en het in eigendom hebben van een zend- en ontvangstinstallatie (zendmast).

Mochten reacties worden ingediend dan zullen deze worden beoordeeld. Als andere geschikte en serieuze belangstellenden zich melden, zal op basis van nader vast te stellen selectiecriteria een besluit worden genomen over de vestiging van het recht van opstal.

Naar boven