Bekendmaking beschikking Wet geluidhinder - Hogere grenswaarden industrielawaai parapluplan Hessenpoort, geluidzone

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken het volgende bekend:

Op 23 mei 2022 heeft de Gemeente Zwolle een verzoek tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting voor industrielawaai ontvangen. Dit verzoek heeft betrekking op de voorbereiding van het bestemmingsplan parapluplan Hessenpoort, geluidzone. Op 10 oktober 2022 is de beschikking (het besluit) hogere grenswaarden genomen. De beschikking hogere grenswaarden Wet geluidhinder is nog hetzelfde als in de ontwerpbeschikking.

Ter inzage:

De beschikking (het besluit) hogere grenswaarden Wet geluidhinder ligt met de documenten die erbij horen van 2 februari 2023 tot en met 15 maart 2023 in het Stadskantoor (Lübeckplein 2).

De openingstijden van het Stadskantoor zijn:

 

  • 1.

    maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur

  • 2.

    dinsdag en donderdag van 8.00 tot 19.00 uur.

Let op: voor een bezoek aan het Stadskantoor moet u eerst een afspraak maken via tel. 14038 (5 cijfers).

De stukken kunnen ook worden opgevraagd worden bij Jolanda van den Berg, telefoonnummer (038) 4982396, of e-mail j.van.den.berg@zwolle.nl.

Beroep

Niet eens met het besluit? Tegen het besluit hogere grenswaarden kan in beroep worden gegaan door:

  • 1.

    Belanghebbenden;

  • 2.

    Niet-belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend.

In de periode dat het besluit ter inzage ligt, kan in beroep worden gegaan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019,2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling hogere grenswaarden treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

 

Naar boven