Vooraankondiging bestemmingsplan Buitengebied Dorp Lent - 44 (Wijersterrein)

Op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen bekend dat zij het bestemmingsplan Buitengebied Dorp Lent - 44 (Wijersterrein) voorbereiden.

Het plangebied is gelegen in een buurtschap in de oksel van de Waaldijk en het spoortalud in Nijmegen Noord. De locatie staat bekend als het voormalige Wijersterrein en wordt aan de oostzijde begrensd door het spoortalud, aan de zuidzijde door de woonpercelen aan de Oosterhoutsedijk 50 t/m 76, aan de westzijde gedeeltelijk door het perceel van Oosterhoutsedijk 78 en aan de noordzijde door de nieuwe watersingel.

De ontwikkeling voorziet in een sportaccommodatie (beoogde huisvesting Roeivereniging De Waal) en beperkte andere gemengde functies op de locatie Wijers, een drijvend botenhuis op de Spiegelwaal en de bouw van 18 woningen.

Over enige tijd wordt het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Dorp Lent - 44 (Wijersterrein) ter visie gelegd. Eenieder kan dan een zienswijze indienen.

 

Naar boven