Ontwerp-Programma grondbeleid en kostenverhaal

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo maken dat het Programma grondbeleid en kostenverhaal ter inzage wordt gelegd.

Inhoud

Het Programma grondbeleid en kostenverhaal vormt één van de Programma‘s die in aanvulling op de Omgevingsvisie is uitgewerkt. In dit Programma wordt ingegaan op de kaders voor het gemeentelijk grondbeleid. Daarnaast zijn de kaders van het kostenverhaal geactualiseerd.

Ter inzage

Het ontwerp van het Programma grondbeleid en kostenverhaal ligt gedurende zes weken, van 8 september 2023 tot en met 19 oktober 2023, tijdens kantooruren ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Geldrop-Mierlo, gevestigd aan De Meent 2 te Geldrop. Voor openingstijden wordt verwezen naar de website van de gemeente Geldrop-Mierlo: www.geldrop-mierlo.nl. Daarnaast zijn de stukken ook digitaal te raadplegen. Ze zijn digitaal te bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen een zienswijze naar voren brengen over het ontwerp van het Programma grondbeleid en kostenverhaal. Dit kan gedurende een termijn van zes weken, ingaande de dag na deze kennisgeving. Dat betekent dat de zienswijze uiterlijk op 19 oktober 2023 door het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo dient te zijn ontvangen. Een zienswijze moet tenminste bevatten:

  • a.

    De naam en adres van de indiener.

  • b.

    De dagtekening.

  • c.

    Een omschrijving van de het ontwerp waarover u een zienswijze naar voren brengt.

  • d.

    De argumenten voor de zienswijze.

Voor een goede administratieve verwerking vragen wij u om bij de zienswijze het zaaknummer 1804556 te vermelden.

Een zienswijze kunt u per post aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo richten. Het postadres: De Meent 2, 5664 GC Geldrop. U kunt er ook voor kiezen om uw zienswijze te mailen naar gemeente@geldrop-mierlo.nl onder vermelding van het zaaknummer 1804556. Indien u er voor wilt kiezen om uw zienswijze mondeling kenbaar te maken, dan kunt u contact opnemen met Jolanda de Waard via telefoonnummer 040-2893767 om een afspraak te maken met Ron Smolders om uw zienswijze telefonisch of tijdens een persoonlijk overleg kenbaar te maken.

 

Geldrop,

College va burgemeester en wethouders

5 september 2023

Naar boven