Besluit omgevingsvergunning Milieu Schriksestraat 49, Afferden

 

Het onderstaande definitief besluit in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht is door het college burgemeester en wethouders van Druten op genoemde datum verzonden naar:

M.L.M. Verbruggen , Schriksestraat 49, Afferden,het wijzigen van de veehouderij (artikel 2.1., eerste lid, onder e, vande Wabo en ter vervanging van voorschrift 1.1.1.1. van de revisievergunning van 6 januari 2014), besloten en verzonden op 30 januari 2023.

Ter inzage / informatie

Het besluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 2 februari 2023 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Wilt u de stukken inzien, bel dan (024) 751 7700 of stuur met vermelding van het zaaknummer W.Z20.101320.01 een email naar wabo@odrn.nl.

Beroep en mogelijkheid van voorlopige voorziening

Belanghebbenden en diegene die een zienswijze hebben ingediend kunnen een beroepschrift indienen bij de rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht (Postbus 9030, 6800EM Arnhem). Het beroepschrift binnen 6 weken vanaf de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, worden ingediend. Wanneer een beroepschrift wordt ingediend kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland (Postbus 9030, 6800EM Arnhem)

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en vat ten minste: a. de naam en adres van de indiener; b. de dagtekening; c. een omschrijving het besluit waartegen het bezwaar of beroep is gericht, waaronder het zaaknummer en datum van het besluit; d. de gronden van het beroep. Voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Over de hoogte en de wijze van betaling van het griffierecht kun u informatie verkrijgen bij de rechtbank Gelderland, telefoonnummer (026) 359 20 22 of www.rechtspraak.nl.

Naar boven