Ontwerp Bestemmingsplan “Geerling 20”, Grootebroek

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken het volgende bekend.

Het ontwerp bestemmingsplan “Geerling 20” met de daarbij behorende stukken ligt voor iedereen ter inzage op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling voor de wijziging en uitbreiding van hoveniersbedrijf “De Twee Heren” en de bijbehorende bedrijfswoningen op het perceel gelegen aan Geerling 20 te Grootebroek.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt van donderdag 7 september t/m woensdag 18 oktober 2023 ter inzage. U kunt de documenten op twee manieren bekijken:

1. U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.BPGeerling20-ON01

2. U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis (De Middend 2, 1611KW Bovenkarspel). Hiervoor kunt u tijdens de openstelling van het gemeentehuis een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: S 0228-510111 of via www.stedebroec.nl.

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan de gemeenteraad van Stede Broec, Postbus 20, 1610AA Bovenkarspel onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan Geerling 20’. De zienswijze dient voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, een afspraak te maken met een medewerker van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer: 0228-510111.

Naar boven