Verlening omgevingsvergunning Beerzerhaar 35/35a in Beerzerveld

Vanaf donderdag 7 september 2023 ligt de verleende vergunning ’Buitengebied, omgevingsvergunning Beerzerhaar 35/35a’ ter inzage. De vergunning betreft het realiseren van een mini-camping met maximaal 25 kampeerplaatsen aan de Beerzerhaar 35-35a te Beerzerveld.

Het ontwerpbesluit heeft gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Naar aanleiding van ingediende zienswijzen is het besluit gewijzigd ten opzichte van het ontwerp. Voor een overzicht van de wijzigingen wordt verwezen naar de notitie zienswijzen die als bijlage bij de vergunning is opgenomen.

Waar te raadplegen?

De omgevingsvergunning wordt met ingang van 7 september 2023 gedurende 6 weken ter inzage gelegd. Het plan wordt op de volgende wijzen raadpleegbaar gemaakt:

- digitaal op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl via plancode: NL.IMRO.0175.buiten2012ov0077-vg01

- op papier uitsluitend op afspraak in te zien bij de publieksdienst in het gemeentehuis te Ommen.

Beroep

Er is vanaf 7 september 2023, gedurende 6 weken, beroep door belanghebbenden mogelijk tegen de beslissing. De laatste dag om beroep in te dienen is 18 oktober 2023. U kunt een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit bij de voorzieningenrechter een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan.

 

Naar boven