Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het kappen van 210 diverse bomen verspreid in de gemeente Deventer vanwege slechte conditie, veiligheid, boomziekte, onrechtmatige hinder, etc.

 

Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure

De locatie van de 210 bomen kunt u vinden op https://openbareruimte.deventer.nl/dagelijks-onderhoud/bomen vellijst 2023 en in de bijlage bij de vergunning.

Kenmerk: Z2022-00009410

Verzenddatum besluit: 17-01-2023

Locatie: Verspreid in de gemeente Deventer

Projectomschrijving: het kappen van 210 diverse bomen verspreid in de gemeente Deventer vanwege slechte conditie, veiligheid, boomziekte, onrechtmatige hinder, enz.

Het besluit met bijlagen ligt 6 weken ter inzage bij Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1. Voor openingstijden raadpleeg 'bezoeklocaties' op http://www.deventer.nl/contact. Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht schriftelijk of via www.deventer.nl/bezwaarmaken een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. U stuurt dit aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. U heeft hiervoor 6 weken de tijd na de dag van deze publicatie.

Naar boven