Voorgenomen verkoop grond in plangebied De Ruiter te Uden aan Stichting Area, Combinatie Uden Zuid V.O.F., BPD Ontwikkeling B.V. en Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V.

De gemeente Maashorst is voornemens bouwgrond gelegen nabij de Ruitersweg, in plangebied ‘De Ruiter’, te Uden te verkopen. Dit ten behoeve van de projectmatige bouw van 45 sociale huurwoningen en 85 woningen in verschillende prijscategorieën (koop en/of huur). De gemeente is voornemens om de grond voor de bouw van de sociale huurwoningen te verkopen aan woningcorporatie Stichting Area. De grond voor de bouw van de overige woningen wil de gemeente verkopen aan drie verschillende marktpartijen (Combinatie Uden Zuid V.O.F., BPD Ontwikkeling B.V. en Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V.) waarmee de gemeente in het (verre) verleden al contractuele afspraken heeft gemaakt.

De gemeente is van mening dat voornoemde partijen op grond van objectieve, toetsbare en redelijke criteria de enige serieuze gegadigden zijn die in aanmerking komen voor de aankoop van de grond. Op de gemeentelijke website (www.gemeentemaashorst.nl/nieuws) vindt u de uitgebreide motivering per grondtransactie.

Reageren

Tegen de voorgenomen verkopen kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend of ingesteld. Mocht u zich niet kunnen verenigen met (één van) de voorgenomen grondtransactie(s) en heeft u een rechtstreeks belang bij de zaak, dan dient u dat, binnen een termijn van 20 kalenderdagen na publicatie van deze bekendmaking, kenbaar te maken door een kort geding tegen dit voornemen aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank ‘s-Hertogenbosch. De termijn van 20 kalenderdagen gaat in op de dag na de publicatiedatum om 0.00 uur en eindigt 20 kalenderdagen daarna op de laatste dag om 24.00 uur. Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn.

Informatie

Voor meer informatie, zie gemeentelijke website: www.gemeentemaashorst.nl/nieuws

Naar boven