Gemeente Aalsmeer - verklaring van geen bedenkingen voor evenementenvergunning toegekend - Route door Aalsmeer

Zaaknummer Z22-101072

Gemeente Aalsmeer heeft op 25 januari 2023 een verklaring van geen bedenkingen toegekend voor de evenementenvergunning voor Omloop van Zandvoort 26 maart 2023. De locatie is Route door Aalsmeer. Gemeente Zandvoort besluit over de vergunningaanvraag.

Inzage

De bijbehorende documenten kunt u inzien bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Aalsmeer. Bezoek voor de openstellingstijden de website van de gemeente. Ook kunt u terecht bij Balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer-Amstel 1. Bezoek voor de openstellingstijden de website van de gemeente.

Beide locaties zijn uitsluitend op afspraak bereikbaar. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer (020) 540 4911 onder vermelding van het zaaknummer Z22-101072.

Bezwaar

Het indienen van een bezwaar- en/of beroepschrift is hierbij niet van toepassing. U kunt bezwaar indienen bij het bevoegd gezag nadat ereen besluit isgenomen over de aangevraagde vergunning.

Naar boven