Voorontwerp bestemmingsplan 'Westduin, tweede planverandering'

Burgemeester en wethouders maken op grond van de Inspraakverordening van de gemeente Vlissingen bekend, dat in de periode 31 augustus tot en met 11 oktober 2023 in het stadhuis in Vlissingen ter inzage ligt:

Voorontwerp van het bestemmingsplan 'Westduin, tweede planverandering'

 

Voorontwerp

Voor de locatie ‘Westduinstrand’ is het doel het bouwvlak te verkleinen, in totaal 8 recreatieverblijven mogelijk te maken op het strandpaviljoen Kon-Tiki, 4 recreatieverblijven op strandpaviljoen Piet Hein tegen uitruil van 10 strandslaaphuisjes ten einde minder strandbebouwing mogelijk te maken, conform de afspraken uit de Kustvisie. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken, moet de huidige bestemming worden gewijzigd. Dit bestemmingsplan vormt het juridisch planologisch.

 

Raadplegen

Het voorontwerp van het bestemmingsplan kunt u digitaal raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De meest eenvoudige wijze van raadplegen op deze website is het selecteren van het tabblad 'Bestemmingsplannen', vervolgens het tabblad 'ID' selecteren en daar invullen Nl.IMRO.0718.BPWD02-VO01.

 

Inspraak

In de periode 31 augustus tot en met 11 oktober 2023 kunt u een inspraakreactie indienen bij het college van B&W via Postbus 3000, 4380 GV Vlissingen of e-mail gemeente@vlissingen.nl. Onder vermelding van ‘Inspraakreactie voorontwerp bestemmingsplan 'Westduin, tweede planverandering'. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met mevrouw E. Goetheer via e-mail egoetheer@vlissingen.nl

Vlissingen, 31 augustus 2023

Burgemeester en wethouders van Vlissingen,

Namens deze:

de burgemeester, drs. A.R.B. van den Tillaar de secretaris, drs. R.D.A. Wiskerke

Naar boven