Ontwerpbesluit voor het uitbreiden van de inrichting met de opslag van de gasvoorraad Argon, Helium en Stikstof (ADR-klasse 2) aan Maxwellstraat 5 te Heerhugowaard

Burgemeester en wethouders van Dijk en Waard maken bekend dat zij van plan zijn een omgevingsvergunning onderdeel milieu voor de inrichting CS Clean Systems Benelux B.V. gelegen aan Maxwellstraat 5 in Heerhugowaard te verlenen. Het betreft het uitbreiden van de inrichting met de opslag van de gasvoorraad Argon, Helium en Stikstof (ADR-klasse 2).

Ter inzage

De ontwerpbeschikking en overige bijbehorende stukken liggen van 25 januari 2023 tot en met 7 maart 2023 ter inzage bij de gemeente Dijk en Waard, Parelhof 1 in Heerhugowaard (op afspraak). Degene die de betreffende stukken in wil zien kan per e-mail een verzoek indienen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, e-mailadres: postbus@odnhn.nl onder vermelding van het zaaknummer OD.378407/DMS378407, waarna de stukken digitaal toegezonden zullen worden.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, Postbus 2095, 1620 EB in Hoorn. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerpbesluit omgevingsvergunning onderdeel milieu, Maxwellstraat 5 in Heerhugowaard, zaaknummer: OD.378407/DMS378407. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Regulering Leefomgeving van de OD NHN via telefoonnummer 088-1021 300 (graag uiterlijk een week vóór afloop van de termijn). Van de mondelinge zienswijze(n) wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Meer Informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, telefoonnummer 088-1021 300.

Naar boven