Terinzagelegging ontwerpbesluiten Hotel Nassau (v.d. Wijckplein 4, Bergen aan Zee)

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH) geven op grond van artikel 3.31 derde lid, onder b, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) kennis van het feit dat vanaf 28 augustus 2023 de ontwerpen van de volgende besluiten gedurende 6 weken ter inzage liggen:

  • de omgevingsvergunning voor het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan en het wijzigen van een uitrit (WABO2001437);

  • het verkeersbesluit voor het aanpassen van het eenrichtingsverkeer op een deel van de Parkweg.

Het conform artikel 3.30 van de Wro gecoördineerd laten verlopen van de voorbereiding en bekendmaking van de op aanvraag of ambtshalve te nemen besluiten voor de realisatie van toekomstige ontwikkelingen is mogelijk, nu het project de herontwikkeling van Hotel Nassau op het adres Van der Wijckplein 4 valt binnen de op basis van artikel 3.30, eerste lid, van de Wro aangewezen categorieën van gevallen.

Inhoud omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning Bergen aan Zee voorziet in de realisatie van een hotel met bijbehorende voorzieningen en hotelappartementen op het perceel v.d. Wijckplein 4 in Bergen aan Zee. Daarnaast wordt de uitrit van het hotel gewijzigd.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

De ontwerpbesluiten zijn van 28 augustus tot en met 9 oktober 2023 in te zien in het gemeentehuis van Bergen (NH), Jan Ligthartstraat 4, 1817 MR Alkmaar. De ontwerp omgevingsvergunning is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0373.OVNassau-B001.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar aanleiding van de ontwerpbesluiten schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college. Uw schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van Bergen, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijze op ontwerpbesluiten Hotel Nassau’ en het zaaknummer Z22 089402 aan te geven. Voor een eventuele mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via telefoonnummer 072 – 888 0000 of via e-mail: info@bergen-nh.nl. Voor de mondelinge en schriftelijke zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reactie betrekking heeft.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Bergen (NH), tel. 072 – 888 0000 of via e-mail: info@bergen-nh.nl.

Bergen (NH), 25 augustus 2023

Naar boven