Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Noorderlicht 1”

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 24 augustus 2023 tot en met woensdag 4 oktober 2023, in het gemeentehuis ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan “Buitengebied, Noorderlicht 1”, met het kenmerk (NL.IMRO.0848.BP835BUITENGEBIED-ON01).

Het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Noorderlicht 1” is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Noorderlicht 1” beoogt een planologisch kader te bieden voor de uitbreiding van het uitvaartcentrum Wolfswinkel met een crematorium op het adres Noorderlicht 1.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel onder vermelding van “Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Buitengebied, Noorderlicht 1”.

Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u, ruimschoots vóór het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met een van de medewerkers van de afdeling Ruimte, Economie en Duurzaamheid (telefoonnummer 0499-491491).

 

Son en Breugel, 22 augustus 2023.

 

 

Naar boven