Voornemen tot verkoop grond Rooijseweg 55 (ruil)

De gemeente Son en Breugel is voornemens om de woning Rooijseweg 55 in Son en Breugel via een ruiling te verkopen. Het gaat om een gedeelte van kadastraal perceel Son en Breugel, Sectie G, nummer 737 met een oppervlakte van 3.655m2. In het kader van de beleidsregel: “Uitgifte onroerende zaken na het Didam-arrest” gaat de gemeente Son en Breugel ervan uit er maar één serieuze gegadigde is gezien het feit dat er sprake is van een ruiling.

Vervaltermijn

Bent u het niet eens met deze voorgenomen verkoop, dan dient u binnen 20 kalenderdagen na dagtekening van deze publicatie een kort geding aanhangig te maken bij de rechtbank Eindhoven. Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen de termijn van 20 kalenderdagen schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding naar gemeente@sonenbreugel.nl 

Deze termijn is een verval termijn. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht u tegen het aangaan en uitvoeren van de koopovereenkomsten te verzetten en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De gemeente Son en Breugel en de beoogde koper zouden immers onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen c.q. het aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

 

Naar boven