Verleende omgevingsvergunning Oosterdijk 3E te Enkhuizen

Burgemeester en wethouders maken bekend een besluit te hebben genomen op de aanvraag voor een beschikking. Het besluit betreft het realiseren van een zonneweide:

Locatie: Oosterdijk 3E te Enkhuizen

Activiteit:

- Bouwen

- Planologisch strijdig gebruik

Ontvangstdatum aanvraag: 1 november 2022

Zaaknummer: Z2022-00000026

Datum besluit: 9 augustus 2023

Beroepsmogelijkheid

Als u belanghebbende bent en u bent het niet eens met dit besluit, dan kunt u een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem. Dit moet u doen binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via mijn.rechtspraak.nl. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

In het beroepschrift moet in ieder geval vermelden:

  • 1.

    uw naam en adres;

  • 2.

    de datum;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat;

  • 4.

    de reden(en) waarom u het niet eens bent met het besluit.

Vergeet niet het beroepschrift te ondertekenen.

Aan de rechtbank moet u een griffierecht betalen.

Het besluit blijft van kracht, ook als daartegen beroep is ingesteld. Wilt u dat het besluit wordt geschorst of dat de rechter een voorlopige voorziening treft, dan kunt u een verzoek doen aan de rechtbank via het hiervoor genoemde adres. U kunt uw verzoekschrift ook digitaal indienen via mijn.rechtspraak.nl. Zo’n verzoek kunt u alleen doen als u ook beroep heeft ingesteld. Ook hiervoor moet u een griffierecht betalen. Voor de hoogte van het griffierecht verwijzen wij u naar www.rechtspraak.nl.

Naar boven