INTREKKINGSBESLUIT GESLOTENVERKLARING VRACHTAUTO'S CENTRUM GENEMUIDEN

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland.

Gelet op de Wegenwet, de Wegenverkeerswet 1994 (hierna: WVW 1994), het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 (hierna: RVV 1990), het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer (hierna: BABW) en de Uitvoeringsvoorschriften van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer (hierna: Uitvoeringsvoorschriften BABW).

Overwegende dat:

- op 3 augustus 2023 het verkeersbesluit instellen geslotenverklaring vrachtauto’s centrum Genemuiden is gepubliceerd in het Gemeenteblad onder publicatienummer 340239;

- in het besluit per abuis de beperkingen voor het vrachtverkeer verkeerd zijn gedefinieerd.

- de gemeente de overlast van vrachtverkeer in het centrum van Genemuiden wel wil gaan beperken. Daarom volgt binnenkort een nieuw besluit met een juiste omschrijving van de beperkingen voor het vrachtverkeer.

- dat het dan ook gewenst is om het op 3 augustus 2023 gepubliceerde verkeersbesluit in te trekken.

Besluiten:

  • 1.

    Met inachtneming van het bepaalde in artikel 6:19 van de Awb het besluit van 3 augustus 2023 met publicatienummer 340239 in te trekken.

Hasselt, 4 augustus 2023

Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland,

Namens dezen,

Ivo Leijten

Eenheidsmanager Externe Dienstverlening

Bezwaar- of beroepsclausule

Bent u het niet eens met dit besluit? Bel of mail eerst! Bezwaar? Neem dan eerst contact op met de eenheid Externe Dienstverlening. We nemen dan samen met u het besluit door. Dat kan voorkomen dat u bezwaar moet maken. Wanneer na het gesprek een bezwaarprocedure in uw ogen nodig lijkt, kunt u alsnog een bezwaarschrift indienen. U kunt ook direct een bezwaarschrift indienen. Een bezwaarschrift moet schriftelijk worden ingediend. Een mondeling bezwaar of een bezwaar via de e-mail is niet mogelijk.

U stuurt het bezwaarschrift naar:College van burgemeester en wethouders van Zwartewaterlandt.a.v. de secretaris van de bezwaarschriftencommissiePostbus 238060 AA Hasselt

In uw bezwaarschrift geeft u aan waarom u het niet eens bent met het besluit. Of met het niet nemen van het besluit. Verder moet u in ieder geval vermelden:- uw naam, adres en telefoonnummer - de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft - een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt. U kunt ook een kopie meesturen, of het referentienummer van het besluit doorgeven- de reden voor uw bezwaar - uw handtekening

Het bezwaarschrift moet u binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit indienen. Wanneer wij uw bezwaar te laat ontvangen, kunnen we het niet meer in behandeling nemen.

Naar boven