Gemeente Altena – Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning voor het bouwen van een nieuwe bedrijfshal aan de van der Kunstraat 1a in Werkendam

De gemeente Altena heeft besloten om de beslistermijn te verlengen voor de omgevingsvergunning voor

 

  • 1.

    Werkendam: van der Kunstraat 1a, 4251 LN, realiseren nieuwe bedrijfshal (2022-041187); verzonden op 17 januari 2023.

Waarom publiceren wij dit bericht?

Wij nemen meestal binnen 8 weken een besluit over een aanvraag voor een omgevingsvergunning. We kunnen deze termijn verlengen met 6 weken. Met dit bericht laten we u weten dat wij 6 weken langer nodig hebben om een besluit te nemen.

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laten we u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

We nemen binnen 6 weken een besluit. Als wij de vergunning verlenen, dan publiceren we opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 0183 – 51 61 00.

Naar boven