Beoordelingsbesluit M.E.R. – Zevent 12 Puiflijk

 

Burgemeester en wethouders van Druten hebben op 27 juli 2022 een aanmeldingsnotitie mer-beoordelingsplicht ontvangen, als bedoeld in artikel 7.16, eerste lid van de Wet milieubeheer (Wm).

 

De aanmeldingsnotitie betreft het wijzigen van een pluimveehouderij.

Het voorgenomen project wordt gerealiseerd binnen de inrichting gelegen aan de Zevent 12 in Puiflijk.

 

Burgemeester en wethouders van Druten hebben beslist dat er geen milieueffectrapport noodzakelijk is. Er is geen sprake van belangrijke nadelige gevolgen, die reden geven voor een milieueffectrapport als bedoeld in hoofdstuk 7 van de Wet Milieubeheer.

 

Voorbereidingsbesluit

Dit besluit wordt gezien als een voorbereidingsbesluitbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen dit besluit kan alleen bezwaar worden gemaakt door de belanghebbende die rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen.

 

Mogelijkheid van inzien

De aanmeldingsnotitie, het m.e.r.-beoordelingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van 6 weken ter inzage. Wilt u de stukken inzien, bel dan 024 751 7700 of stuur met vermelding van het zaaknummer W.Z22.107431.01 en e-mail naar wabo@odrn.nl. De eerste dag van de terinzagelegging is 2 februari 2023.

 

Naar boven