Voorgenomen verkoop strook gemeentegrond Horn 53 Lutjebroek

De gemeente Stede Broec maakt hierbij bekend dat zij voornemens is een strook grond van in totaal ca. 31 m2 te verkopen aan de aangrenzende eigenaar van Horn 53 Lutjebroek.

Objectinformatie

Het betreft een strook grond, deel uitmakend van het kadastrale perceel gemeente Stede Broec, SDE 02 B 930. De strook is gelegen aan de westzijde van het perceel Horn 53 Lutjebroek. De totale oppervlakte bedraagt ca. 31 m2.

De eigenaar van Horn 53 Lutjebroek is de enige serieuze gegadigde

Naar oordeel van de gemeente Stede Broec is de aangrenzende eigenaar van Horn 53 Lutjebroek de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt voor deze voorgenomen verkoop.

 

  • 1.

    De eigenaar van Horn 53 Lutjebroek wil de huidige invulling, het gebruik als tuin, voortzetten.

  • 2.

    De grond is niet geschikt voor andere doeleinden als tuin en heeft de bestemming wonen.

  • 3.

    Gelet op de ligging en de bestemming van het perceel is de strook grond enkel te gebruiken tezamen met het aangrenzende perceel Horn 53 Lutjebroek en niet zelfstandig.

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verkoop van de grond aan de aangrenzende eigenaar van Horn 53 Lutjebroek, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u dit binnen 20 dagen na de dag van deze publicatie, met opgave van redenen, schriftelijk kenbaar te maken bij de gemeente Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel onder vermelding van ‘Reactie op voornemen tot verkoop strook gemeentegrond Horn 53 Lutjebroek.

Met deze publicatie geeft de Gemeente uitvoering aan het zogenaamde Didam-arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR: 2021:1778).

Naar boven