Bekendmaking voornemen tot verkoop van restperceel (overhoek)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Echt-Susteren maakt bekend dat de gemeente Echt-Susteren voornemens is het perceel gelegen op de hoek Eikstraat/Abeelstraat, groot 79 m2 zonder openbare selectieprocedure te verkopen en te leveren aan de eigenaar van de woning: Eikstraat 31 in Echt.. Deze door de gemeente niet benodigde restperceel zal door de beoogde koper worden samengevoegd met zijn erf. Deze nieuwe (eigendoms)begrenzing achten wij ten dienste van een goede ruimtelijke ordening.

De gemeente ziet de beoogde koper bij de verkoop van deze percelen als enige serieuze gegadigde. Voor de verkoop van deze gronden biedt de gemeente daarom geen mededingingsruimte door middel van een selectieprocedure.

De gemeente zal na een wachttijd van twintig kalenderdagen na de datum van deze publicatie uitvoering geven aan haar voornemen. Als u daar bezwaren tegen heeft. vragen of opmerkingen over heeft, kunt u per e-mail contact opnemen met dhr. Botjes (j.botjes@echt-susteren.nl).

Echt-Susteren, 26 januari 2023

Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren,

dr. J.W.M.M.J. Hessels, burgemeester.

drs. G.W.T. van Balkom, secretaris.

Naar boven