Verleende omgevingsvergunning (uitgebreid) Brink 14 Vledder

Burgemeester en wethouders van Westerveld maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.1, 2.2 en 2.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, door middel van een uitgebreide voorbereidingsprocedure een omgevingsvergunning (verzonden 2 augustus 2023) hebben verleend voor het aanleggen van parkeerplaatsen aan de voorzijde en achterzijde van het hotel en de aanleg van een uitrit aan de achterzijde van het hotel aansluitend op 't Steegien, aan Hotel Brinkzicht, Brink 14 te Vledder.

De omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten "handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening", "aanleg" en"aanleggen en veranderen van een weg".

Ter inzage: de stukken zijn op afspraak in te zien, telefoonnummer 14 0521. De stukken zijn ook te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1701.509AFWBrink14V-0002.

Beroep: tegen de omgevingsvergunning kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden ingesteld door een belanghebbende. De vergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep wordt ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend. De vergunning wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet worden ingediend bij Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Graag het zaaknummer 273851 vermelden.

Voorlopige voorziening: een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Contact: team Ruimte en Ontwikkeling, telefoonnummer 14 0521

Naar boven