Besluit van de algemeen directeur van de gemeente Lelystad houdende de wijziging van het mandaatbesluit van 5 juli 2022 inzake de opvang van Oekraïense vluchtelingen (Mandaat opvang Oekraïense vluchtelingen).

De algemeen directeur van de gemeente Lelystad

 

BESLUIT:

Vast te stellen de eerste wijziging van het mandaatbesluit inzake de opvang Oekraïense Vluchtelingen d.d. 5 juli 2022 (Mandaat opvang Oekraïense vluchtelingen)

 

 

 

Artikel I

  • a.

    de naam van het mandaat te wijzigen van Besluit van het college en de burgemeester van Lelystad houdende een mandaat, volmacht en machtiging inzake de opvang van Oekraïense vluchtelingen in Mandaatregeling opvang Oekraïense vluchtelingen.

  •  

  • b.

    de tekst onder 1 te wijzigen door de functies teamleider concernadvies respectievelijk de projectleider te vervangen door de functies: manager opvanglocatie Oekraïne respectievelijk locatiemanageropvang Oekraïense vluchtelingen.

  •  

  • c.

    Alle publiek en privaatrechtelijke rechtshandelingen die voorafgaand aan dit besluit noodzakelijk waren voor de (crisis-)noodopvang van vluchtelingen uit Oekraïne en onverhoopt onbevoegd zijn genomen te bekrachtigen.

 

Artikel II Inwerkingtreding

Dit wijzigingsbesluit treedt na bekendmaking op 1 augustus 2023 in werking.

 

Lelystad, 26 juli 2023

Algemeen directeur gemeente Lelystad,

Naar boven