Ontwerp Bestemmingsplan ‘t Houterhof

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken het volgende bekend.

Met ingang van 1 augustus 2023 zal gedurende zes weken het ontwerp bestemmingsplan ‘t Houterhof op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage worden gelegd.

Bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling voor de realisatie van in totaal twaalf woningen waarvan elf 55+ woningen en één beheerderswoning op het perceel grond gelegen aan de Houterweg tussen nummer 2 en 4 te Hoogkarspel.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 1 augustus 2023 voor zes weken ter inzage bij de gemeente Drechterland. Voor het inzien van de stukken kunt u tijdens de openstelling van het gemeentehuis een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0228-352352.

De stukken kunnen gedurende deze periode online worden ingezien op de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0498.BptHouterhof-ON01

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerp bestemmingsplan indienen bij het college. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan burgemeester en wethouders van Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling en zien wij graag uiterlijk één week vóór afloop van de termijn tegemoet.

Naar boven