Kennisgeving voornemen tot verkoop gemeentegrond

De gemeente Roerdalen is voornemens om gemeentegrond te verkopen aan Enexis Netbeheer BV (hierna: Enexis) t.b.v. de realisatie van een netstation. Het gaat om een deel van een groenstrook (31 m2) gelegen aan de oostzijde van adres Oranjelaan 11 te Sint Odilienberg. Het perceel is kadastraal bekend als Sint Odilienberg, Sectie C, nummer 4369.

 

Enige serieuze gegadigde

 

Naar het oordeel van de gemeente is Enexis de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt voor de hiervoor vermelde voorgenomen verkoop. Dit omdat Enexis de aangewezen netbeheerder is voor deze locatie. Enexis draagt zorg voor de aanleg en onderhoud, het beheer en de veiligheid van het energienet. Reden waarom enkel aan Enexis de bevoegheid toekomt om de infrastructurele voorzieningen ten behoeve van het energienet aan te leggen. De aanleg van een verdeelstation is noodzakelijk voor een goede infrastructuur van de nutsvoorzieningen. Dit laatste is een publiek belang. Het betreffende perceel leent zich voor de aanleg van een netstation.

 

Termijn

 

Mocht u als belanghebbende bezwaar hebben tegen de verkoop dan dient u zich binnen 20 kalenderdagen na dagtekening van deze publicatie schriftelijk te melden bij de gemeente via info@roerdalen.nl onder vermelding van ‘Verkoop gemeentegrond Oranjelaan’. Daarbij dient gemotiveerd te worden waarom u als belanghebbende bezwaar heeft tegen de verkoop van de gemeentegrond. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bram Schreurs via bram.schreurs@roerdalen.nl of via het algemene telefoonnummer van de gemeente 0475-538888.

Naar boven