Kennisgeving ontwerpbesluit op Omgevingsvergunning Ten Eysden 5, 6174SZ Sweikhuizen

De gemeente Beekdaelen heeft op 24 juli 2023 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag Omgevingsvergunning met zaaknummer 2022-066508 voor brandveilig gebruik van Streekboerderij Daniken op locatie Ten Eysden 5, 6174SZ Sweikhuizen. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning Deels toegekend. De aanvraag betreft de volgende activiteiten:

  • het brandveilig gebruiken

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen digitaal ter inzage via terinzagelegging. De inzageperiode eindigt op 7 september 2023. U kunt ook een afspraak maken om de stukken te bekijken in het gemeentehuis, Deweverplein 1 te Nuth.

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan het College van burgemeester en wethouders van Beekdaelen, Postbus 22000, 6360 AA Nuth. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via vergunningverlening@beekdaelen.nl of telefoonnummer 088 - 450 2000.

Naar boven