Besluit omgevingsvergunning, Prof. Keesomweg 13, 5144NM Waalwijk-2022-064106

De gemeente heeft op 17 januari 2023 een besluit genomen op de aanvraag omgevingsvergunning met zaaknummer 2022-064106 voor het gebruiken van een pand ten behoeve van kamergewijze verhuur aan maximaal 5 p op locatie Prof. Keesomweg 13, 5144NM Waalwijk. Het besluit betreft de volgende activiteit:

  • Handelen in strijd ruimtelijke regels

De vergunning is verleend. Het besluit is op 17 januari 2023 bekend gemaakt.

Inzage

Voor het inzien van de stukken dient u vooraf een afspraak te maken. Wij verzoeken u hiervoor contact op te nemen met de frontoffice bouwen, wonen en leefomgeving van team Vergunningverlening & Belastingen via het algemene nummer 0416-683456. Op verzoek krijgt u tegen betaling van verschuldigde leges, een uitgeprinte versie van deze stukken.

Procedure

Nadat een besluit bekend is gemaakt, kunnen belanghebbenden daartegen binnen zes weken na de dag van bekendmaking een bezwaarschrift indienen. Indien bekendmaking aan een belanghebbende eerder dan deze publicatie heeft plaatsgevonden, is dat het moment waarop de termijn van zes weken in gaat. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar. Het bezwaar kunt u richten aan de beslissende instantie en indienen bij de commissie Bezwaarschriften, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk. Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Zeeland-West Brabant, Cluster Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Meer leest u op www.waalwijk.nl/bezwaar

Naar boven