Verleende vergunningen (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide procedure) Inzage:Beroep en voorlopige voorziening

 

Het college maakt bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

 

Locatie: Hoogeveenseweg 26 te Meppel

 

Betreft: het verbouwen en restaureren van een monumentale boerderij.

 

Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

 

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken met ingang van 25 januari 2023 gedurende zes weken inzien in het Stadhuis, Grote Oever 26 te Meppel. U kunt de stukken elke werkdag inzien van 08.30 tot 17.00 uur door telefonisch een afspraak te maken via 14 0522 of postbus@meppel.nl.

 

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen direct belanghebbenden een gemotiveerd beroepsschrift tegen het besluit indienen. Het beroepschrift richt u aan de sector Bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, postbus 150, 9700 AE te GRONINGEN). Als u vooraf een zienswijze hebt ingediend mag u ook nieuwe beroepsgronden inbrengen in uw beroepschrift.

 

Als u geen direct belanghebbende bent, kunt alleen beroep aantekenen als u op de ontwerp-omgevingsvergunning een zienswijze hebt ingediend. Dit laatste geldt niet in twee gevallen:

a. Het beroep beperkt zich tot de eventuele wijzigingen in de beschikking die afwijken van het gepubliceerde ontwerp.

b. Belanghebbende kan redelijkerwijs niet worden verweten geen zienswijze over de ontwerpbeschikking te hebben ingediend.

Tegelijk met het beroep kunnen belanghebbenden een verzoek indienen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Onze beschikking wordt niet van kracht voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

Voor het indienen van een beroepschrift en/of een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wél beschikken over een digitale handtekening (DigiD). Kijk op genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven