Voorontwerpbestemmingsplan Genoenhuizerweg 6

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Genoenhuizerweg 6 Geldrop’ met ingang van 21 juli 2023 gedurende 8 weken voor een ieder ter inzage ligt. (De inzageperiode is met twee weken verlengd i.v.m. de vakantieperiode).

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 12 levensloopbestendige woningen op het perceel aan de Genoenhuizerweg 6 in Geldrop.

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan inzien op de gemeentelijk website http://www.geldrop-mierlo.nl/projectenwww.geldrop-mierlo.nl/woningbouwplan-Genoenhuizerweg onder het project ‘Woningbouwplan Genoenhuizerweg’. Tevens kunt u de papieren versie van het voorontwerpbestemmingsplan tijdens openingstijden inzien in de publiekshal van het gemeentehuis aan de Meent 2 in Geldrop.

Inspraak

Tijdens bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn/haar inspraakreactie over dit voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Schriftelijke inspraakreacties kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo, postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Wilt u een mondelinge inspraakreactie kenbaar maken? Dan dient u binnen de bovengenoemde termijn een afspraak te maken via telefoonnummer (040) 289 38 93.

Naar boven