Ontwerpbeschikking Wabo, intrekken vergunning, uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders zijn van plan om, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, op verzoek, de vergunning in te trekken voor:

 

Adres

Omschrijving project

Transitoweg 9 Moerdijk,

Intrekking omgevingsvergunning d.d.8-7-2009 en wijzigingen daarop, vanwege beëindiging van de bedrijfsactiviteiten opslag LPG in reservoir en tankinstallatie voor LPG-heftrucks.

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn gedurende 6 weken, vanaf donderdag 26 januari tot en met woensdag 8 maart 2023 in te zien via de gemeente Moerdijk.

Zienswijzen

Binnen de inzage termijn kan een ieder een zienswijze over het ontwerp naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB), Postbus 75, 5000 AB, Tilburg (onder vermelding van omwb zaaknummer). Zienswijzen digitaal indienen is ook mogelijk via: info@omwb.nl.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven