Terinzagelegging ontwerp Gezamenlijke Strategische gebiedsvisie De Purmer 2035

De gemeenteraden van Edam-Volendam, Waterland en Purmerend hebben op 22 juni, 4 juli en 29 juni j.l. besloten om de colleges, ter voorbereiding van het besluit tot definitieve vaststelling van de Gezamenlijke Strategische gebiedsvisie De Purmer 2035, zorg te laten dragen voor de inspraakprocedure. De colleges van de drie gemeenten verzorgen gezamenlijk de terinzagelegging van het ontwerp Gezamenlijke Strategische gebiedsvisie De Purmer 2035 en zij verzamelen de zienswijzen die worden ingebracht in het kader van deze inspraak.

Zakelijke inhoud

In de visie worden de gemeenschappelijke waarden van de Purmer en de gemeenschappelijke uitgangspunten vastgelegd . Deze visie bindt de drie gemeenten en wordt het uitgangspunt (onder andere richting de provincie) voor ontwikkelingen binnen de drie gemeentes in het gebied De Purmer.

Ter inzage

Op grond van de inspraakverordening van de betrokken gemeentes ligt het ontwerp Gezamenlijke Strategische gebiedsvisie De Purmer 2035 van vrijdag 21 juli tot en met 28 september ter inzage. Wilt u het ontwerp van de visie bekijken? Deze is te vinden op de website van BRO: www.broproject.nl/depurmer alsmede op de websites van de gemeente Edam-Volendam, Purmerend en Waterland.

Daarnaast is de ontwerpvisie fysiek in te zien bij gemeente Edam-Volendam en Waterland op de gemeentehuizen op de volgende locaties:

- Stadskantoor Edam-Volendam, W. van der Knoopdreef 1, 1132 KN Volendam;

- Gemeentehuis Waterland, Pierebaan 3, 1141 GV Monnickendam;

Bij de gemeente Purmerend kunt u een afspraak maken met onderstaande betrokken ambtenaar om de ontwerpvisie op het stadhuis digitaal in te zien.

Reactiemogelijkheid

Gedurende bovenstaande termijn van tien weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze in het kader van de inspraak over het ontwerp Gezamenlijke Strategische gebiedsvisie voor De Purmer naar voren brengen. We hebben hierbij afgesproken dat ingekomen reacties vanuit alle 3 gemeenten naar 1 post- en mailadres gaan. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan Projectgroep Purmervisie, Postbus 180, 1130 AD Volendam, onder vermelding van “zienswijze inspraak Purmervisie”. Wij verzoeken u daarbij aan te geven op welk specifiek deel van de Purmer uw zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven