Bestemmingsplan ontwerp, Loobeek 2 Smakt

 

Burgemeester en wethouders van Venray maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van het ontwerp van het bestemmingsplan: Loobeek 2 Smakt (NL.IMRO.0984.BP22013-on01)

Het plan heeft betrekking op het planologisch mogelijk maken van twee woningen op de locatie Loobeek 2 te Smakt. Op deze locatie staat een melkveehouderij, en de initiatiefnemers hebben het voornemen om de bestemming ‘Agrarisch bedrijf’ te herbestemmen naar de bestemming ‘Wonen’. Er bestaat het voornemen om de melkveehouderij te beëindigen en het gebouw te splitsen. Om de boerderij te kunnen behouden is splitsing van deze boerderij noodzakelijk. Door splitsing van de boerderij en herbestemming van ‘Agrarisch bedrijf’ naar ‘Wonen’ zullen er twee woningen mogelijk zijn op de locatie.

Het ontwerpplan ligt van zaterdag 21 januari 2023 tot en met vrijdag 3 maart 2023 ter inzage.

Binnen de genoemde termijn zijn het ontwerpbestemmingsplan en de hier bijbehorende stukken daarnaast beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.venray.nl/ter-inzage-liggende-stukken vindt u de directe link naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het klantencontactcenter via telefoonnummer 0478-52 33 33. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.venray.nl/melding-klacht-bezwaar-en-zienswijze.

 

Venray, d.d. 19 januari 2023

Naar boven