Aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van 14 bomen die in slechte conditie of dood zijn n.a.v. inspectie aan Herfstlaan 3

De gemeente Heemstede heeft een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor het kappen van 14 bomen die in slechte conditie of dood zijn n.a.v. inspectie aan Herfstlaan 3.

Waarom publiceert de gemeente Heemstede dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Heemstede aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of de bestemming te wijzigen. Met dit bericht laat de gemeente Heemstede u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente Heemstede een besluit over de aanvraag omgevingsvergunning?

De gemeente Heemstede heeft de aanvraag omgevingsvergunning ontvangen op 16 januari 2023. De gemeente Heemstede neemt daarover tot en met 13 maart 2023 een besluit. De beslistermijn kan nog worden verlengd. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Heemstede een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de omgevingsvergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Bel of mail gerust als u meer wilt weten

Bel met Bouw- en Woningtoezicht via telefoonnummer 023-5485797. Of stuur een mail naar: Postbus-BouwEnWoningToezicht@heemstede.nl

Naar boven